Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Koncz Péter tanácsadónk ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

A kollégámtól, Koncz Pétertől. Vele kötöttem a szerződést.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

A széles portfólió miatt, amit igénybe lehet venni.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Az, hogy kezelik a papírjaimat, ezért nem kell hozzá értenem és nem kell foglalkoznom.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Rugalmasabb volt és többféle kötvényt lehetett venni, nemcsak egyféle konstrukcióra volt lehetőség. Én ezt a befektetést a nyugdíjam miatt csináltam, nekem máshol is van lekötve pénzem, azt is egy évben egyszer szoktam megnézni. Nem lehet és nem is érdemes naponta nézegetni, mert az ember szívszélütést kap. Szerencsére nincs is erre szükség, hiszen nagyon jó pénzügyi tanácsadóm van.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Péter rendszeresen felhív és átbeszéljük amit kell. Igazából nem szoktam túl sokat foglalkozni vele. Én nem szoktam figyelni, hogy áll a pénz, mivel a Péter elintéz mindent. Teljes mértékben megbízom benne, így én csak dobom be a pénzt, mint a perselybe.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Nem szoktam figyelni.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Nem tartom ezt nyilván. Nem tudok erre válaszolni.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Beszélünk telefonon, vagy találkozunk személyesen és megbeszéljük amit kell. Az utóbbi időben a vírushelyzet miatt, inkább csak telefonon egyeztettünk. Választottunk egy befektetési csomagot, amit a Péter javasolt, és amikor módosítani kell valamit, akkor a Péter mindig jelez. Én ezt egy 20-25 éves befektetésnek tervezem. Nem is tervezek ebből kivenni, majd csak akkor, hogyha elértem azt a kort, amikor szeretnék nyugdíjba menni.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal?Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Ajánlanám, mivel nagyon sokféle részvényt lehet vásárolni és persze a magas hozam miatt is.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!