A KUKA árfolyama hatalmasat rallyzott szeptember-október során, az árfolyam duplázódott! Az emelkedés az elképesztő intenzitás ellenére technikailag korrekt módon, a kékkel jelölt emelkedő trendcsatornában zajlott, melynek szárai jól reprezentálták a támasz és ellenállás szinteket.

A rally utolsó két napja már túllőtt ezeken a szinteken, itt érezhető volt az őrületes túlfűtöttség, de benne volt még az emelkedés lehetősége. Ezután azonban megjelent egy nagy fekete gyertya és a forduló körüli három gyertya kiadta az „Evening Doji Star” formációt, ami egy nagy megbízhatóságú fordulós japán gyertya alakzat. Az esés nem maradt el, egészen a 61,8%-os Fibonacci szintig zuhant be a KUKA árfolyama, ahol az 50 napos mozgóátlag is besegített a támasztásba. Innen gyors 20% emelkedés indult, majd pedig elkezdett oldalazni, kirajzolva ezzel a narancssárga árbocszalag alakzatot, ami alapvetően bika jelzés, az árfolyam-emelkedés folytatódását engedi sejtetni.

Jelenlegi P/E értéke 85,25. Amennyiben folytatódik az emelkedés, jó eséllyel egy alacsonyabb szintű emelkedő csatornában folytathatja. Támasz az 50 napos mozgóátlagnál, illetve a korábbi mélypontnál várható. Az indikátorok egyelőre nem ugrottak vételi jelzésre, de ehhez már egyetlen pozitív nap is elegendő lesz.

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.