A KUKA árfolyama hatalmasat rallyzott szeptember-október során, az árfolyam duplázódott! Az emelkedés az elképesztő intenzitás ellenére technikailag korrekt módon, a kékkel jelölt emelkedő trendcsatornában zajlott, melynek szárai jól reprezentálták a támasz és ellenállás szinteket.

A rally utolsó két napja már túllőtt ezeken a szinteken, itt érezhető volt az őrületes túlfűtöttség, de benne volt még az emelkedés lehetősége. Ezután azonban megjelent egy nagy fekete gyertya és a forduló körüli három gyertya kiadta az „Evening Doji Star” formációt, ami egy nagy megbízhatóságú fordulós japán gyertya alakzat. Az esés nem maradt el, egészen a 61,8%-os Fibonacci szintig zuhant be a KUKA árfolyama, ahol az 50 napos mozgóátlag is besegített a támasztásba. Innen gyors 20% emelkedés indult, majd pedig elkezdett oldalazni, kirajzolva ezzel a narancssárga árbocszalag alakzatot, ami alapvetően bika jelzés, az árfolyam-emelkedés folytatódását engedi sejtetni.

Jelenlegi P/E értéke 85,25. Amennyiben folytatódik az emelkedés, jó eséllyel egy alacsonyabb szintű emelkedő csatornában folytathatja. Támasz az 50 napos mozgóátlagnál, illetve a korábbi mélypontnál várható. Az indikátorok egyelőre nem ugrottak vételi jelzésre, de ehhez már egyetlen pozitív nap is elegendő lesz.

Küldjön üzenetet!