A Geely Auto chartja az elektro-mobilitási iparág többi részvényéhez hasonlóan stabil, lendületes emelkedést mutat, ahol semmiféle technikai jelzés nem mutat jelentősebb árfolyamesést a közeli jövőben, P/E értéke pedig 27,65. A barnával jelölt trendvonalak, kvázi csatorna szárak mentén halad az árfolyamgörbe, amit elvárható mértékű korrekciós szakaszok tarkítanak.

Geely Auto – Ezek a vonalak egész évben jó mankót szolgáltattak az ellenállást és támaszt jelentő pontok belövéséhez, továbbra is számolhatunk velük. A május és november közötti emelkedő szakasz, zölddel kiemelt 23,6%-os Fibo-szintjére korrigált a Geely árfolyama november elején, ami egyben az egyik trendvonal támaszpontja, illetve az 50 napos exponenciális mozgóátlag szintje, tehát erős támaszzóna.

Innen ismét emelkedésnek indult, melyet mindhárom kedvelt indikátorunk megerősített. Ellenállás az októberi csúcspontnál akadhat. Támaszok szokásos elven a Fibo-szinteknél, mozgóátlagoknál, illetve a csatorna szárainál várhatók.

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.