Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Prokaj Károly tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Egy korábbi befektetésünket cseréltük le erre a szolgáltatásra. Megkeresett minket egy hölgy, aki azt javasolta nekünk, hogy érdemes lenne ezt a megtakarítást valami másba áttenni. Hallgattunk rá és megszüntettük a másik banknál a korábbi hosszú távú megtakarítást és szerződést kötöttünk a Partner Bankkal.

Miért váltottak? A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Az előző bankbank és abban az illetőben, akivel a szerződést kötöttük nagyon nagyot csalódtunk. Abszolút nem hozta azt, amit ígértek. Eleinte pont ezért nem is volt nagy bizalmunk a Partner Bankban, hiszen nem tudtuk, hogy mi a garancia arra, hogy ez most más lesz.

A hölgy, aki a Partner Bank részéről felvette velünk a kapcsolatot nagyon meggyőző volt. Elmagyarázta, hogy kik állnak a Partner Bank mögött, elmondta, hogy ez egy osztrák cég, megmutatta miért megbízható és a hölgy is nagyon szimpatikus volt így minden kétségünk ellenére sikerült minket meggyőznie, hogy szerződést kössünk a Partner Bankkal. Nekünk ez a felállás nagyon szimpatikus volt. Szűk két éve kerültünk a mostani tanácsadónkhoz, Prokaj Károlyhoz. Ő az első tanácsadó, aki tényleg figyel ránk, tényleg tájékoztat a változtatásokról és javasol ha valami komolyabbat lépni kell.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Decemberben lesz két éve, hogy elindítottuk ezt a dolgot és tulajdonképpen ahogy nyomon követtük a számlánk változását, ez a görbe mindig azt mutatja, amit előre prognosztizáltak. Tudtuk, hogy lesz benne sok mélypont, viszont hosszú távon egy stabil emelkedést látunk. Azt látjuk, hogy nem csak ígérgettek, hanem tényleg tettek is azért, hogy a befektetésünk kamatozzon és biztonságban legyen a pénzünk. Éppen ezért a mai napon is elhiszem, hogy ez még évekig így marad és stabilan azt fogja hozni, amit ígértek.

Persze az is lehet, hogy nem fog annyit hozni, de ha már csak fele annyit emelkedik a pénzösszegünk, mint amit megígértek a jelenlegi bizonytalan pénzügyi környezetben, már annak is örülni fogunk. Én ezt most elhiszem.

Úgy tűnik, hogy itt tényleg megbízhatóan, napi szinten figyelik az adatokat és aszerint pakolják a pénzt ahol várhatóan hozam lesz. Éppen ezért mertünk egy közepes kockázatú befektetésből átmenni egy magasabb kockázatú befektetésbe is. Talán ez meglepő a részünkről, mivel a sok csalódás miatt óvatosabbak vagyunk a férjemmel, de pont ezért vágtunk most bele ebbe is. Megvan a bizalom, ezért módosítottunk az alapon és bele mertünk vágni egy kicsit kockázatosabb dologba is. Ez a bizalom Károlynak köszönhető, mivel ő volt az, aki ezt az egészet elmagyarázta nekünk. Ő az, aki mindig felhív minket, ha bármilyen fontos változás van, amire figyelni kell. Jó hogy van végre egy olyan ember aki ezt tényleg kézben tartja. Neki is az az érdeke, hogy stabilan és hosszú távon egyre jobban alakuljon ez a görbe. Én pedig nyugodt vagyok, hogy jó kezekben van a pénzem.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Először bizalmatlanok voltunk. Emlékszem, amikor két éve a semmiből felhívott egy Prokaj Károly nevű ember és azt mondta, hogy mostantól ő kezeli a szerződésünket. Én majdnem elküldtem szegényt. Akkor tényleg azt éreztem, hogy ő körülbelül a tizenötödik tanácsadó, aki megígéri, hogy segít nekünk, aztán majd elhúz mint az összes többi. Ebből kiindulva igazából a Károlynak volt nagyon nagy kihívás elérnie azt, hogy mi két év után valóban azt mondhassunk, hogy megbízunk benne.  ő tényleg az, aki foglalkozik ezzel. Neki ez nagyon nehéz lehetett, mert nem vettük komolyan, mondhatott az elején bármit. Ezt a tudtára is adtuk. Szerencsére ő ennek ellenére sem tűnt el, és azóta is minden szükséges tájékoztatást megkapunk. Nagyon jó irányba fordultak a dolgok.

Én magam is csodálkozom, hogy ennyi csalódás után végre dicsérni tudok egy pénzügyi tanácsadót. Tényleg csak dicsérni tudom őt, pedig elég kritikus vagyok. Ennek ellenére egyetlen negatívumot sem tudnék most mondani. Minden határidőt betartott, amit megbeszéltünk az mindig úgy is volt és nagyon hamar elintézett mindent, amit csak kellett. Nagyon megbízható és nagyon jó vele dolgozni, mert zökkenőmentes az egész folyamat. Látszik, hogy tapasztalt.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Igen, egyértelműen. Ami miatt el lehet gondolkozni az csak annyi, hogy az adójóváírástól itt elesünk, mivel nem Magyarországon van a számlánk. Ezt leszámítva abszolút javasolnám. Nekem több ismerősöm is dolgozik pont olyan beosztásban, mint a Károly. Ők rendszeresen megkeresnek és én mindig lerázom őket, mivel nekem már van megtakarításom. Nagyon bizalmatlan vagyok bármelyikkel szemben és itt végre megvan a bizalom. Pont ezért ajánlanám. Lehet, hogy nincs adójóváírás, viszont hosszútávon elhiszem, hogy meg fog maradni a pénzem és nekem ez sokkal fontosabb.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!