A BlackRock – Euro Bond Fund alap célja az, hogy az Ön befektetésével elérhető jövedelmet maximalizálja, a tőke növekedése és az Alap eszközein elért hozamok révén.

A BlackRock alap összes eszközeinek legalább 80%-át tőkearányos jövedelmet biztosító értékpapírokba fekteti be. Az Alap eszközeinek legalább 70%-át euróban denominált értékpapírokba fektetik be. Az Alap letétkezelője a The Bank of New York Mellon (International) Limited Luxemburgi Fióktelepe.

További információkat az Alapról, a részvény-/befektetésijegy-osztályokról, a kockázatokról és a költségekről az Alap tájékoztatójában olvashat, amely a www.blackrock.com oldalon érhető el.

Befektetés előtt vagy után felszámolt egyszeri díjak:

Jegyzési díj 5.00%

Visszaváltási díj: nincs

Folyó költségek 0.98%

Teljesítménydíj: nincs

 

Kulcs tényezők:

Az alap mérete (millió EUR 2019.03.29-én) 5188,53
Alap indulása 1994.03.31.
Minimális befektetési összeg (EUR) 5.000
Alapkezelő társaság BlackRock (Luxemburg)
Referencia index BBG Barc Euro Aggregate 500+ in USD
Kockázati besorolás (1-7) 4

 

black rock

Laurence D. Fink, elnök-vezérigazgató az alábbiakat fogalmazta meg:

A BlackRock széles befektetési platformja az első negyedévben 65 milliárd dolláros bevételt generált, ami 4%-os növekedést jelent. Befektetési képességeink széles skálán mozognak, index-ekkel, alternatív megoldásokkal, valamint iparágvezető technológiával és erős portfólióképességgel rendelkezünk, hogy megfelelő áramlásokat generálhassunk és továbra is megfeleljünk globális ügyfeleink igényeinek.

A BlackRock árfolyama ugyanakkor csökkenő tendenciában van az utóbbi 1 évet nézve. Viszont az idei év eddigi fejlődése észrevehető. A teljes időszakot nézve oldalazás látható, amiből erősödés is várható, ha továbbra is ilyen számokat produkál a vállalat. A BlackRock Euro Bond Fund esetében is hasonló látható, csak nagyobb volatilitással.

black rock

Küldjön üzenetet!